93 755 66 62

Fiesta de la espuma

Descripción

Fiesta de la espuma para todas las edades. Cañon y espuma certificados y con la máxima calidad y seguridad. Fiesta de la espuma con música para disfrutar del verano. Posibilidad de convinarlo con máquinas de burbujas para los más pequeños.

Características:

Dimensiones del material:  1,5 mts x 1,5 mts

Espacio total necesario: Tarima de 2,5×2,5mts  para el cañon de espuma y espació para los participantes (según previsión del organizador)

Controlado y dinamizado: 1 monitor

Participantes / hora: 500 participantes / hora

Edad recomendada: 5-99 años

Necesidades técnicas: Tarima, 2 kw y punto de agua

Precio: Desde 350 €

Descargar:  Catálogo con precios
Descargar catálogo con precios

Confían en nosotros

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.