93 755 66 62

Slide

Slide – Diversió sense límits

El Slide és un esdeveniment que ofereix les activitats més divertides de l’estiu.
Tant per a festes majors, inauguracions o qualsevol tipus de vento multitudinari.
Un esdeveniment tan impressionant com segur.
Els inflables més sol·licitats i divertits com:

  • La llisca, 1 passadís inflable mullat , en què s’ha de passar a l’altra banda, sembla senzill però no ho és, pel fet que tots estan mullats i resulta relliscós.
  • Un tobogan aquàtic que és la sensació de tots els esdeveniments.
  • Festa de l’escuma . converteix qualsevol lloc en una festa, escuma, escuma i més escuma. Impossible de resistir-se.
  • Inflables terrestres. Els millors inflables i més segurs del país. fabricats a Catalunya i amb els certificats de qualitat més exigents de la Unió Europea.

Nos i descobreixi si Slide és tot el que necessita perquè el seu esdeveniment sigui recordat per tots.

Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.