93 755 66 62

Festa de l’escuma

Festa de l’escuma per totes les edats. Màquina i escuma certificada i de la màxima qualitat i seguretat. Festa de l’escuma i música per guadir de l’estiu.

Característiques:

Dimensions material: 15mts x 1,5mts

Espai total necessari: Tarima de 2,5×2,5mts  per posar el canó d’escuma i espai pels participants (segons previsió organitzador)

Controlat i dinamitzat: 1 monitor

Participants / hora: 500 participants / hora

Edat recomanada: 5-99 anys

Necessitats tècniques: Tarima, 2 kw, i punt d’aigua

Preu: Des de 350 €

Descarregar:  Catàleg amb preus
Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.