93 755 66 62

Fiesta de la espuma

Descripción

Fiesta de la espuma para todas las edades. Cañon y espuma certificados y con la máxima calidad y seguridad. Fiesta de la espuma con música para disfrutar del verano. Posibilidad de convinarlo con máquinas de burbujas para los más pequños.

Características:

Dimensiones material

15x1,5 m

Espacio total necesario

[:es]Tarima de 2,5x2,5m para el cañon de espuma y espació para los participantes (según previsión del organizador)[:ca]Tarima de 2,5x2x5m per posar el canó d'escuma i espai pels participants (segons previsió organitzador) m

Controlado y dinamizado

1 monitor

Participantes/hora

500 part./hora

5+ años

Edad recomendada

5+ años

Necesidades técnicas

Tarima, 2Kw y punto de agua

Precio

Desde 350€

Descargar catálogo con precios

Confían en nosotros

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.