93 755 66 62

Actividades deportivas

Todo el material deportivo para tu evento. Llevamos el deporte donde tu quieras (calle, plaza, parque…) con un gran atractivo e impacto visual.

Alquiler de campos de fútbol 3×3 hinchables o rígidos, canastas de baloncesto 3×3, chutómetro de potencia, futbolín humano, portero hinchable, minigolf, chutómetro de habilidad, circuito de bicis, circuito de karts ecológicos, tenis, volei, mega cesta, tenis de mesa y jaula de golf. Trabajamos tanto en Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida como Madrid, Valencia o Zaragoza.


Confían en nosotros

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.