93 755 66 62

Fiesta de la rueda

Para los amantes de la rueda

Actividades donde la rueda es el protagonista principal.

Circuitos completos para bicis y karts, donde la seguridad y la protección están estrictamente controlados.

 

Circuit de bicis

Circuit de bicis delimitat per perímetre inflable i altres elements decoratius amb diferents obstacles: rampes, balancins, corbes… Diferents bicis de totes les mides perquè tothom pugui gaudir.

Karts ecològics

Circuit de karts delimitat per corba inflable i altres elements decoratius on es pot circular amb karts ecològics (a pedals) i balance bike.

Mini karts ecològics

Circuit de mini karts delimitat per corba inflable i altres elements decoratius on es pot iniciar els més petits a la conducció. Possibilitat de fer-ho com a circuit de conducció viària.

Descargar catálogo con precios

Eventos relacionados

Confían en nosotros

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.