93 755 66 62

Campus Xavi

Un campus on podeu aprende els secrets del bon futbol.     Accedeix a la nostra pàgina web del campus, www.campusxavi.com

L’any 1999, Xavi Hernandez va iniciar la seva trajectòria en el primer equip del F.C. Barcelona i aquell mateix any va iniciar, junt amb la seva família, el projecte de l’organització d’un campus de futbol, el CAMPUS XAVI.

El Campus Xavi s’ha convertit en tot un refent dels Campus Futbolístics a nivell estatal, durant l’estada al Campus nens i nenes d’edats compreses dels 6 als 15 anys gaudeixen d’un aprenentatge futbolístic seguint una metodologia de treball molt vinculada a la figura del Xavi, a més té molta importància l’educació integral del jugador/a, potenciem valors com el companyerisme, el Fair Play, els bons hàbits alimentaris i d’higiene.

El Campus ja compta amb 23 edicions i són més de 15.000 nens/es els que han gaudit d’aquesta experiència, tot i això, l’equip que formem aquest projecte continuem treballant amb la màxima il·lusió i dedicació dels inicis i a més sumem l’experiència d’aquests anys de treball.


Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.