93 755 66 62

Cloenda casals o campus

Descripció:

Organitzem la festa de final de cloenda del teu casal o escola esportiva perquè sigui tot un èxit. Disposem de material i recursos humans perquè la teva festa estigui a l’altura de les expectatives.

Alguns exemples serien:

  • Festa aquàtica, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 425€, per més informació i preus aquí
  • Inflables terrestres, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 380€, per més informació i preus aquí
  • Festa de l’esport, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 610€, per més informació i preus aquí
Descarregar:  Catàleg amb preus
Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.