93 755 66 62

Activitats esportives

Tot el material esportiu per al teu esdeveniment. Portem l’esport on tu vulguis (carrer, plaça, parc…) amb un gran atractiu i impacte visual.

Lloguer de camps de futbol 3×3 inflables o rígids, cistelles de bàsquet 3×3, xutòmetre de potència, futbolí humà, porter inflable, mini golf, xutòmetre habilitat, circuit de bicis, circuit de karts ecològics, tenis, vòlei,  megacistella, tenis taula i gàbia de golf. Treballem tant a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida com altres províncies.


Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.