93 755 66 62

Festa major

Descripció:

Gestionem totes les activitats lúdiques i esportives de la teva festa major. Amb la nostra experiència i recursos materials i humans podem oferir unes activitats diferents i atractives a preus molt competitius.

Característiques:

Perla festa major podem oferir un gran nombre d’activitats i possibilitats en funció de les necessitats, nombre de participants, edats, espai i pressupostos. A tall d’exemple podem fer:

  • Festa aquàtica, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 425€. Per més informació i preus aquí
  • Parcs inflables, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 380€. Per més informació i preus aquí
  • Ludoteca i 1 taller, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 840€. Per més informació i preus aquí
  • Festa de l’esport, amb transport, muntatge, monitors especialitzats, RC, des de 610€. Per més informació i preus aquí

 

Descarregar:  Catàleg amb preus
Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.