93 755 66 62

Festa de l’esport

Descripció:

Organitzem la teva festa de l’esport allà on vulguis. Et portem el material necessari per a cada esport: futbol, bàsquet, golf, tennis, volei, taula, escalada, ciclisme, atletisme…

Característiques:

Fem el transport i muntatge de tot el material i ens encarreguem de la dinamització i control de la festa de l’esport amb el nostre personal y suport d’un equip de megafonia.

Tenim 4 tipus de festa de l’esport estàndard:

Festa de l’Esport 1, inclou:

Festa de l’Esport 2, inclou:

Festa de l’Esport 3, inclou:

Festa de l’Esport 4, inclou:

Per consultar el material de les festes de l’esport, tornar al catàleg, aquí

També podem fer: Escalada, handbol, equitació, volei, tir amb arc, atletisme, etc.

Altres possibilitats i combinacions són possibles. 

Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.