93 755 66 62

Qui som

Players Sport i Gestió és una empresa dedicada a l’organització d’esdeveniments esportius.

Creada el 1999, amb l’objectiu de donar qualitat i professionalitat als nostres clients. En l’actualitat Players treballa amb les entitats públiques i privades més importants de Catalunya.

Players neix amb la vocació d’apropar l’esport i el lleure a la població mitjançant esdeveniments de qualitat. La qualitat l’entenem com la dedicació d’un equip humà qualificat i amb experiència ajudat amb els millors materials i productes. És per això que hem dut a terme esdeveniments amb la mateixa professionalitat en ajuntaments de 500 habitants o en multinacionals com Decathlon. Per a nosaltres la mida no importa sinó la feina ben feta, més de 1.500 esdeveniments ens avalen.


Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.