93 755 66 62

Parc de nadal

Descripció:

Organitzem de forma integral o parcial el parc de Nadal o saló de la infància. Ens encarreguem de les activitats lúdiques, esportives, tallers, actuacions, decoració…

Et fem el parc de nadal o saló de la infància en funció de característiques com: dies, espai, públic dirigit, fil conductor del parc… Consultar possibilitats i preus.

Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.