93 755 66 62

Raid Familiar

Descripció:

Una manera diferent d’entendre un esdeveniment familiar. Aquí “OBLIGUEM” a participar els pares/mares amb els seus fills, fem equips familiars (mínim 1 adult per equip). Els equips familiars han de fer les diferents proves que organitzem, des de futbol, bàsquet, bicis o pista americana, i són puntuats, tant els adults com el nens, pels nostres monitors especialitzats

Característiques:

Fem el transport i muntatge de tot el material i ens encarreguem de la dinamització i control del Raid Familiar amb el nostre personal i suport d’un equip de megafonia.

Per més informació et pots descarregar el nostre catàleg de RAID FAMILIAR

 Preus:

Tenim diferents opcions en funció de les activitats proposades:

  • Raid Familiar amb 3 proves des de 810€
  • Raid Familiar amb 4 proves des de 980 €
  • Raid Familiar amb 5 proves des de 1150€
Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.