93 755 66 62

Festa aquàtica

Descripció:

Organitzem la teva festa aquàtica a la teva piscina, amb diferents inflables i monitors que controlen i dinamitzen. FES DE LA TEVA PISCINA UN VERITABLE PARC AQUÀTIC!!!

Qualitat:

Inflables amb el certificat de qualitat DIN i que compleixen les normes GS de seguretat comprovada.

Seguretat:

Garantida gràcies al nostre personal especialitzat, que controla i dinamitza cada activitat, i que disposem de tots els certificats i assegurances necessàries. També és molt IMPORTANT que l’inflable és d’aire estanc ( NO té el motor funcionant durant la festa, evitant així cables i electricitat al costat de la piscina, per evitar perills)

Característiques:

Tenim 5 tipus de festes aquàtiques:

 • Festa aquàtica ÍNDICA (1 inflable), inclou:
  • Material: Pop o passadís trampa
  • Transport, muntatge, Assegurança de Responsabilitat Civil
  •  1 monitor especialitzat i dinamització.     Des de 495€
 • Festa aquàtica ADRIÀTICA(3 atraccions), inclou:
 • Festa aquàtica MEDITERRÀNIA (4 atraccions), inclou:
 • Festa aquàtica PACÍFICA (5 atraccions)
 • Festa aquàtica ATLÀNTICA (6 atraccions)
Altres possibilitats i combinacions són possibles. 
Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

 1. *
 2. *
 3. *
 4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.