93 755 66 62

Festa de la roda

Per als amants de la roda

Activitats on la roda és el protagonista principal.

Circuits complets per a bicis i karts, on la seguretat i la protecció estan estrictament controlats.

 

Circuit de bicicletes

Circuit de bicicletes delimitat per perímetre inflable I ALTRES elements decoratius amb Diferents Obstacles: rampes, balancins, Corbes … Diferents bicis de Totes els mesures perque tothom Pugui Gaudir.

karts Ecològics

Circuit de karts delimitat per corba inflable I ALTRES elements decoratius on és olla circular amb karts Ecològics (a pedals) i balanç bike.

Mini karts Ecològics

Circuit de mini karts delimitat per corba inflable I ALTRES elements decoratius on és olla iniciar a els més petits a la conducció. Possibilitat de fermen-ho com a circuit de conducció viària.

Descarregar Catàleg amb preus

Esdeveniments relacionats

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.