93 755 66 62

Festa de l’escuma

Descripció:

Festa de l’escuma per totes les edats. Màquina i escuma certificada i de la màxima qualitat i seguretat. Festa de l’escuma i música per guadir de l’estiu.

Característiques:

Dimensions material

15x1,5 m

Espai total necessari

[:es]Tarima de 2,5x2,5m para el cañon de espuma y espació para los participantes (según previsión del organizador)[:ca]Tarima de 2,5x2x5m per posar el canó d'escuma i espai pels participants (segons previsió organitzador) m

Controlat i dinamitzat

1 monitor

Participants/hora

500 part./hora

5+ anys

Edad recomenada

5+ anys

Necessitats tècniques

Tarima, 2Kw i punt d'aigua

Preu

Des de 350€

Descarregar Catàleg amb preus

Confien en nosaltres

×

  1. *
  2. *
  3. *
  4. Players Sport i Gestió, S.L. tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Deltapharma S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client.